vrijdag 1 juli 2016

Happy Birthday

Hoi lieve allemaal,

Jaja de knutselzin is toch wel weer aan het terug komen. Ik voel me er heerlijk bij om weer creatief bezig te zijn, na toch wel bijna een half jaar stil gestaan te hebben. Ik ga gewoon weer verder, dit is iets wat ik wil blijven doen dus ik ga er gewoon voor. Ben ook bezig met een ruimere hobbykamer die nu voor éénderde klaar is, een bureau van 2.20 en dan ook nog de hoek om, en volledig voor het raam, dus wowww wat een licht, zo geweldig, ik zit er nu al met veel plezier. Ik ben alleen nog lang niet klaar, maar beetje bij beetje en stapje voor stapje, kan toch niet te veel ivm mijn vermoeidheid (waar ik vaak aan toe geef).

Maar vandaag is het weer tijd voor een nieuwe challenge op ons blog bij De Egel. En het is weer een hele leuke deze keer, dus doe allemaal weer gezellig mee. De maand juni had bijna 170 inzendingen waar wij echt trots op zijn ! Neem snel een kijkje naar de voorbeelden van het DT en naar het thema.
Deze easel kaart heb ik zo bedacht met de ticket mal van Dutch Doobadoo, een leuk formaatje en heel erg gaaf om te maken. Lekker zoet in mijn favoriete kleur roze. Het kantje aan de bovenkant is van plastic, daar zie je niks van en is van de Action. Het jute aan de onderkant heb ik zo gekocht bij de Zeeman, dus met het roze kantje er op. Ja soms komen leuke hebbedingetjes ook bij de goedkopere winkels vandaan. Verder heb ik de Sweet Romance lijn van Studio Light gebruikt.
Gebruikte artikelen:
BasisSR213  Papier Studio Light
EasySR514  Vlinder Studio Light
EasySR515  Tekst Studio Light
EasySR516  Plaatjes Studio Light
EasySR518  Hartje Studio Light
470.713.129  Ticket mal Dutch Doobadoo
Kantje Action
Jute Zeeman
Parels

Graag wil ik iedereen bedanken voor alle berichtjes op mijn blogs van de laatste tijd. Doet me goed en maakt ook dat ik er meer zin in krijg. Nu mijn vermoeidheid nog even onder controle krijgen en dan hoop ik ook weer wat meer bij jullie te kunnen reageren.

7 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kaart! Zulke mooie details. Fijn dat je weer meer zin krijgt in kaarten maken. Helaas weet ik wat het is om weinig energie te hebben, dat valt echt niet mee. Ik hoop dat je knutselkamer heel gezellig en fijn zal worden. groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig mooi kaartje!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schitterend geheel zeg. Dit is prachtig geworden en inderdaad ook wel heel erg zoet. Leu hoor.
  groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kaart Erica. Goed om te lezen dat je weer rustig aan, aan de knutsel bent.
  Klinkt goed jouw hobbykamer, word er een beetje jaloers van ;-) wat zul jij heerlijk aan de knutsel kunnen op zo'n fijne plek!

  Groetjes

  Rimmie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Erica, wat fijn om te lezen dat de zin in je hobby weer een beetje aan het terug komen is, ik mistte je mooie creaties we hoor.
  Maar je bent er weer met een prachtige easelkaart, er is zoveel op te zien, je bent het gelukkig niet verleerd.
  Jij krijgt een lekkere plek om te hobbyen, succes met alles.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hier je kaart nog even van alle kanten bewonderd. Wat leuk om dat van de ticketmal van DDBD te maken Erica, meestal zie je 'm als drieluik maar er zijn natuurlijk meerdere mogelijkheden..gaaf.
  Je hebt mooie spulletjes gebruikt om te decoreren, toppie.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat is dat een super mooi kaartje die je hebt gemaakt!
  Groetjes Lida

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje,
ik lees ze met veel plezier !
Lieve grtjsss, Erica xoxox