vrijdag 5 oktober 2018

I'm back..

Hoi lieve allemaal,

Yeahhh het is me gelukt ! Deze hele week bezig geweest met dit kaartje, moest vanuit mijn tenen komen, maar dat maakt niet uit, was leuk om te maken en om mee bezig te zijn.
De nieuwe challenge is begonnen op ons blog van De Egel. Deze keer is het een leuke sketch die je mag maken en als thema erbij moet je op je kaart borduren. Ik hoop dat ik jullie kan inspireren om ook mee te doen.
Bij mij was het het thema borduren wat de doorslag gaf en waardoor ik besloten heb weer een kaartje te maken. Ik heb dit altijd zo leuk gevonden, en ook op papier. Ik doe dat allemaal met de hand, gaatjes prikken en dan met DMC garen borduren.
Weet je, dat ik zo lang niets gedaan hebt, komt niet omdat ik geen inspiratie had, want mijn hoofd zat dit hele jaar al zo vol met ideeën die ik zo graag wilde uitwerken. Maar mijn privé liep even anders, maar ook mijn chronische vermoeidheid werd versterkt door van alles en nog wat. Ik was dus altijd te moe om iets te doen, hoe graag ik ook wilde.
Momenteel ben ik nog druk met mijn leven en mijn zoon, en heb ik nu goede wekelijkse hulp in huis voor mijn zoon, en ik hoop dat we samen heel ver gaan komen, Mijn vermoeidheid is zeker nog niet weg, maar ik hoop zo dat het me lukt om langzaamaan weer aan de knutsel te kunnen.
Vandaag, 5 oktober, zou de verjaardag van mijn mamma geweest moeten zijn, ik sta op deze dag stil op onze mooie momenten die wij samen hadden, de vele mooie herinneringen aan haar, en met mijn lieve mamma in mijn gedachte heb ik de kracht gekregen om vandaag weer online te komen met mijn knutsel resultaten. Mijn mams was zo trots op mijn hobby en spoorde me altijd aan verder te gaan.
Nou ik ben benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden, en ik hoop snel weer terug te zijn met een nieuwe kaart.
Bedankt voor je bezoekje, en maak er een mooi weekend van ☺

11 opmerkingen:

 1. Prachtige kaart en helemaal in jou stijl weer. Heel veel sterkte vandaag.

  Groetjes Grietje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een moeilijke dag voor je. Heel veel sterkte!
  Fijn dat het thuis allemaal wat rustiger is voor je met extra hulp. Dealen met ernstige vermoeidheid ken ik. Zo moeilijke elke dag weer om de juiste keuzes te maken....
  Je kaart is echt een plaatje! Schitterend! groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een zware dag Erica en jouw leven is sowieso heftig maar je bent en blijft positief dus met de nodige hulp gaat het jullie vast wel lukken. Er moet al zo veel dus wees zuinig met je energie en voel het freubelen en bloggen niet als een moeten maar als iets fijns op de momenten die jou goed uitkomen dan rolt er vanzelf weer iets prachtigs uit zoals vandaag!!! Pas goed op jezelf, xx Irene

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een beauty is dit geworden Erica en fijn dat je er weer bent!
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is een prachtige kaart Erica. Alles prachtig gecombineerd. Fijn dat je terug bent. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kaart Erica, goed dat je weer bezig bent geweest! Soms vragen andere zaken je aandacht en kost dat veel energie, ik hoop dat het voor jullie wat rustiger wordt en dat het weer de goede kant op gaat. Sterkte met alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige kaart Erica, het maakt niet uit hoe lang je er soms over doet. Soms lopen de dingen anders in je leven en dan is het keuzes maken. Maar jouw zonnetje gaat ook weer schijnen, de rest komt wel weer! Groetjes Ela

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een roerige tijd is dit dan voor je Erica!
  Fijn in ieder geval dat je d'r weer bent!
  Je kaartje is in elk geval supermooi geworden.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je berichtje,
ik lees ze met veel plezier !
Lieve grtjsss, Erica xoxox